2000-1-DP

CAUSA 2000-1-DP

 

Número de registre: 349-2000. Procediment de dictamen previ sobre l’adequació a la Constitució de les lleis instat pels coprínceps

 

AUTE DEL DIA 13 DE DESEMBRE DEL 2000

_______________________________________________________________

BOPA núm. 78, del 20 de desembre del 2000

 

En nom del Poble Andorrà,

 

El Tribunal Constitucional,

 

Atès l’escrit de requeriment de dictamen previ d’adequació a la Constitució formulat pels representants personals de S.E. els Coprínceps d’Andorra, registrat en la Secretaria General del Tribunal Constitucional el proppassat dia 27 de novembre, sol·licitant al Tribunal Constitucional que emeti dictamen previ sobre l’adequació a la Constitució de la Llei qualificada d’immigració, text aprovat pel Consell General en la sessió del dia 9 de novembre del 2000, el president del Tribunal Constitucional va dictar el dia 28 de novembre del 2000 una providència a l’efecte de notificar la interrupció del transcurs del termini de sanció de les lleis pels coprínceps, d’acord amb l’article 45.2 de la Constitució i amb l’article 65 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional;

 

Vista la Constitució, i especialment els articles 45, 46, 63 i 98;

 

Vista la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, i especialment el títol IV, capítol quart;

 

Escoltat l'informe del magistrat ponent, Sr. Joan Josep López Burniol;

 

DECIDEIX:

 

Primer

 

Admetre a tràmit el requeriment de dictamen previ d’adequació a la Constitució formulat pels representants personals de S.E. els Coprínceps d’Andorra sol·licitant al Tribunal Constitucional que emeti dictamen previ sobre l’adequació a la Constitució de la Llei qualificada d’immigració.

 

Segon

 

Ampliar, d’acord amb les disposicions de l’article 42 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional i atesa la coincidència amb un gran nombre de dies tradicionalment festius, en deu dies naturals el termini de quinze dies naturals previst per la Llei esmentada, perquè el Consell General i el Ministeri Fiscal puguin presentar les seves contestacions.

 

Tercer

 

Notificar el present aute als serveis de S.E. els Coprínceps d’Andorra, al M.I. Sr. Síndic general i al Ministeri Fiscal.

 

Quart

 

Publicar el present aute, d'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra.

 

Acordat a Andorra la Vella, pel Tribunal Constitucional, el 13 de desembre del 2000.






 

Pere Vilanova Trias

Joan Josep López Burniol

President

Vicepresident






 

Philippe Ardant

Miguel Ángel Aparicio Pérez

 

Magistrat

Magistrat