2000-1-L

CAUSA 2000-1-L


Número de registre: 215-2000. Recurs d’inconstitucionalitat


AUTE DEL DIA 12 DE JULIOL DEL 2000

_______________________________________________________________

BOPA núm. 39, del 19 de juliol del 2000



En nom del Poble Andorrà;


El Tribunal Constitucional;


Atès l’escrit de demanda del recurs directe d’inconstitucionalitat 2000-1-L, formulat per la representació processal dels Srs. Jordi Torres Alís, Josep Dallerès Codina, Narcís Casal de Fonsdeviela, Ladislau Baró Solà, Enric Tarrado Vives, Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Mateu Zamora, Vicenç Alay Ferrer i M. Rosa Ferrer Obiols, consellers generals, contra la Llei de regulació dels mòduls aplicables a les entitats bancàries en el marc de la Llei de l’impost indirecte sobre la prestació de serveis, aprovada pel Consell General el dia 13 d’abril del 2000, i publicada al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra el dia 17 de maig del 2000 mitjançant el qual se sol·licita a aquest Tribunal que dicti sentència declarant la inconstitucionalitat dels articles 3.2, 3.4 i de la disposició transitòria de la Llei esmentada;


Vista la Constitució;


Vista la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, i especialment el títol IV, capítols primer i segon;



Considerant que la demanda objecte del present recurs, d’acord amb el que exigeixen els articles 45 i 46.3 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, ha estat presentada per un nombre superior a la cinquena part dels membres del Consell General, i dins els terminis i amb les condicions fixades per la Constitució i per l'article 36 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional del dia 3 de setembre de 1993.



Escoltat l’informe del magistrat ponent, Sr. Pere Vilanova Trias;




DECIDEIX:



Primer


Admetre a tràmit la demanda 2000-1-L, presentada per la representació processal dels Srs. Jordi Torres Alís, Josep Dallerès Codina, Narcís Casal de Fonsdeviela, Ladislau Baró Solà, Enric Tarrado Vives, Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Mateu Zamora, Vicenç Alay Ferrer i M. Rosa Ferrer Obiols, consellers generals, mitjançant la qual sol·licita que el Tribunal Constitucional es pronunciï sobre la constitucionalitat dels articles 3.2, 3.4 i de la disposició transitòria de la Llei de regulació dels mòduls aplicables a les entitats bancàries en el marc de la Llei de l’impost indirecte sobre la prestació de serveis.



Segon


Notificar el present aute a la representació processal dels Srs. Jordi Torres Alís, Josep Dallerès Codina, Narcís Casal de Fonsdeviela, Ladislau Baró Solà, Enric Tarrado Vives, Jaume Bartumeu Cassany, Vicenç Mateu Zamora, Vicenç Alay Ferrer i M. Rosa Ferrer Obiols, consellers generals, al síndic general i al Ministeri Fiscal.



Tercer


Publicar el present aute, d'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra.


Acordat a Andorra la Vella, pel Tribunal Constitucional, el 12 de juliol del 2000.







Pere Vilanova Trias

Joan Josep López Burniol

President

Vicepresident






Philippe Ardant

Miguel Ángel Aparicio Pérez

Magistrat

Magistrat