2004-1-AP

CAUSA 2004-1-AP

 

Número de registre 321-2004. Altres procediments

 

AUTE DEL 12 D’OCTUBRE DEL 2004

_______________________________________________________________

BOPA núm. 69, del 14 d’octubre del 2004



 

En nom del Poble Andorrà;

 

El Tribunal Constitucional;

 

Atès l’escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional el 7 de juliol del 2004 per la representació processal del Sr. Jozef Weitman, mitjançant el qual interposa recurs de súplica contra l’aute del Tribunal Constitucional del 29 de juny del 2004 sobre la inadmissió de la causa 2004-1-AP;

 

Vista la Constitució;

 

Vista la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, especialment l’article 38;

 

Vist l’aute esmentat del Tribunal Constitucional del 29 de juny del 2004;

 

Escoltat l’informe del magistrat ponent, Sr. Philippe Ardant;



 

Antecedent únic

 

El 7 de juliol del 2004, la representació processal del Sr. Jozef Weitman va formular recurs de súplica per demanar la revocació de la inadmissió a tràmit de l’escrit presentat en la causa 2004-1-AP, mitjançant el qual demanava l’aclariment de la sentència del Tribunal Constitucional del 12 de novembre del 2003 dictada en la resolució de la causa 2003-10-RE. Aquesta inadmissió a tràmit va ser acordada per l’aute del Tribunal Constitucional del 29 de juny del 2004.

 

La representació processal del recurrent manifesta la seva disconformitat amb el contingut de l’aute del Tribunal Constitucional esmentat i assenyala que si bé és cert que no s’han esgotat les vies jurisdiccionals ordinàries contra la providència del batlle del 10 de maig del 2004, no s’havia recorregut davant el Tribunal Constitucional contra aquesta providència sinó que el que es demanava en l’escrit “d’aclariment” presentat era el pronunciament exprés sobre la condemna en costes sol·licitada en els escrits presentats anteriorment en la causa 2003-10-RE. I afegeix que la petició continguda en l’escrit és la de “subsanar una omissió d’un pronunciament a una petició expressa per part nostra que es constata en el decurs d’un procediment totalment diferent al període d’execució de Sentència encetat per mitjà de la corresponent demanda d’execució d’aquesta representació presentada amb posterioritat a la notificació de la tant repetida Sentència de 12 de novembre del 2003”.

 

Per acabar, l’escrit sol·licita al Tribunal Constitucional que admeti a tràmit “l’escrit de petició d’aclariment” 2004-1-AP i que procedeixi “a complimentar la petició continguda en el mateix”.



 

Fonament jurídic únic

 

Mitjançant el seu escrit de recurs de súplica, la representació processal del Sr. Jozef Weitman demana al Tribunal que reconsideri la seva decisió d’inadmissibilitat del “recurs d’aclariment” prèviament presentat, dictada el 29 de juny del 2004.

 

La representació processal del Sr. Jozef Weitman, tot i desenvolupar-les, reprèn les argumentacions presentades anteriorment, que ja han estat examinades i rebutjades pel Tribunal, sense aportar elements nous.

 

A més, l’article 92.4 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, que és el nucli de la demanda del recurrent, és suficientment clar perquè sigui inútil procedir a la seva interpretació.

 

En aquestes condicions el Tribunal Constitucional desestima el recurs de súplica.

 

Per tot el que s’ha exposat,

 

El Tribunal Constitucional del Principat d’Andorra,



 

DECIDEIX:

 

Primer

 

Desestimar el recurs de súplica formulat per la representació processal del Sr. Jozef Weitman contra l’aute del Tribunal Constitucional del 29 de juny del 2004 que inadmetia a tràmit la causa 2004-1-AP.

 

Segon

 

Notificar aquest aute a la representació processal del recurrent, al president de la Batllia i al Ministeri Fiscal.

 

Tercer

 

Publicar aquest aute, d’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.

 

Acordat a Andorra la Vella, pel Tribunal Constitucional, el 12 d’octubre del 2004.






 

Philippe Ardant

Miguel Ángel Aparicio Pérez

President

Vicepresident






 

Didier Maus

Magistrat