2004-9-RE

CAUSA 2004-9-RE


Número de registre 380-2004. Recurs d’empara


AUTE DEL 12 D’OCTUBRE DEL 2004

_______________________________________________________________

BOPA núm. 69, del 14 d’octubre del 2004




En nom del Poble Andorrà;


El Tribunal Constitucional;



Atès l’escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional el 14 de juliol del 2004 per la representació processal dels Srs. Josep Vidal Escoll i Josep Guillán González, mitjançant el qual interposa recurs d’empara per haver-se produït una presumpta vulneració del dret a un procés degut i de durada raonable en el marc de la causa administrativa AD-096-2/99, atès que sol·licita al Tribunal Constitucional que dicti sentència en què atorgui l’empara sol·licitada, i “Compel·leixi la Batllia, o declari l’obligació de la Batllia, a procedir sense demora ni dilació a l’execució de la sentència dictada pel Tribunal de Batlles i posteriorment revocada en part per la sentència dictada per la Sala Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, a fi d’impedir que es consumi encara més el fet consumat”;



Vista la Constitució, especialment els articles 10, 41, 88 i 98 c);


Vista la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, especialment el títol IV, capítol sisè;


Vist l’informe del Ministeri Fiscal del 2 de setembre del 2004;



Considerant que el recurs d’empara ha estat formulat i presentat dins els terminis i amb les condicions fixades per la Constitució i pels articles 36 i 94 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional;



Havent pres coneixement de l’informe del magistrat ponent, Sr. Miguel Herrero de Miñón;




DECIDEIX:



Primer


Admetre a tràmit, sense efectes suspensius, el recurs d’empara 2004-9-RE interposat per la representació processal dels Srs. Josep Vidal Escoll i Josep Guillán González.



Segon


Notificar aquest aute a la representació processal dels Srs. Josep Vidal Escoll i Josep Guillán González, a la representació processal de la comunitat de propietaris de l’edifici els Vilars I, a la representació processal de la societat Eland, SA, al Comú d’Escaldes-Engordany, al Govern, al president de la Batllia, al president del Tribunal Superior de Justícia i al Ministeri Fiscal.



Tercer


Publicar aquest aute, d’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.



Acordat a Andorra la Vella, pel Tribunal Constitucional, el 12 d’octubre del 2004.







Philippe Ardant

Miguel Ángel Aparicio Pérez

President

Vicepresident







Didier Maus

Magistrat