2007-23-RE

CAUSA 2007-23-RE


Número de registre 329-2007. Recurs d’empara


AUTE DEL 12 DE NOVEMBRE DEL 2007

_______________________________________________________________

BOPA núm. 98, del 21 de novembre del 2007




En nom del Poble Andorrà;


El Tribunal Constitucional;


Atès l’escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 2 de juliol del 2007, per la representació processal del Sr. Antoni Agramunt Bollo, mitjançant el qual interposa recurs d’empara contra la sentència del 26 d’abril del 2007 i contra l’aute del 14 de juny del mateix any, dictats per la Sala Civil del Tribunal Superior de Justícia per haver-se produït una presumpta vulneració del dret a la jurisdicció, reconegut a l’article 10 de la Constitució, i atès que demana al Tribunal Constitucional que admeti a tràmit aquest recurs, que anul·li les resolucions objecte de recurs i que retrotregui el procediment al moment anterior a la sentència del Tribunal Superior de Justícia esmentada “disposant que el Tribunal Superior de Justícia ha de donar tràmit a aquesta part per formular les conclusions en el marc del recurs d’apel·lació interposat i seguir el procediment pels seus tràmits”;


Vista la Constitució, especialment els articles 10, 41, 88 i 98 c);


Vista la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, especialment el títol IV, capítol sisè;


Vist l’informe del Ministeri Fiscal del 27 de juliol del 2007;


Considerant que el recurs d’empara ha estat formulat i presentat dins els terminis i amb les condicions fixades per la Constitució i pels articles 36 i 94 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional;


Escoltat l’informe del magistrat ponent, Sr. Didier Maus;



DECIDEIX:



Primer


Admetre a tràmit, amb efectes suspensius, el recurs d’empara 2007-23-RE interposat per la representació processal del Sr. Antoni Agramunt Bollo.



Segon


Notificar aquest aute a la representació processal del recurrent, a la representació processal del Sr. Alexandre Escalé Bastida, al president de la Batllia, al president del Tribunal Superior de Justícia i al Ministeri Fiscal.



Tercer


Publicar aquest aute, d’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.


Acordat a Andorra la Vella, pel Tribunal Constitucional, el 12 de novembre del 2007.




Didier Maus

Carles Viver Pi-Sunyer

President

Vicepresident




Miguel Herrero de Miñón

Magistrat