2007-5-CC

CAUSA 2007-5-CC

 

Número de registre 451-2007. Conflicte de competències

 

AUTE DEL 20 DE DESEMBRE DEL 2007

_______________________________________________________________

BOPA núm. 4, del 16 de gener del 2008



 

En nom del Poble Andorrà;

 

El Tribunal Constitucional;

 

Atès l’escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 10 d’octubre del 2007, pel Comú d’Andorra la Vella contra el Decret de Govern pel qual s’aprova el Reglament relatiu als criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua destinada al consum humà, aprovat el 25 de juliol del 2007 i publicat l’1 d’agost del mateix any al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra;

 

Atès l’escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 14 de novembre del 2007, pel Comú d’Andorra la Vella mitjançant el qual informa que el Govern ha derogat el Decret objecte de recurs i n’ha publicat un altre, aprovat el 17 d’octubre del 2007 i publicat el 24 d’octubre del mateix any al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra;

 

Vist que en aquest darrer escrit manifesta que:

 

“Es podria pensar que el tractament processal a donar a aquesta situació fos el de mantenir la demanda presentada pel Comú amb la particularitat que el Comú argumentés i peticionés en relació a les modificacions introduïdes amb el nou Reglament. Però la derogació que el Reglament de data 17 d’octubre de 2.007 fa del Reglament de data 25 de juliol de 2.007, buida de contingut el conflicte de competències. Raó per la qual el Comú torna a fer requeriment al Govern, i cas que no sigui atès, cosa probable, tornarà devant aqueix M. I. Tribunal per a entaular el conflicte de competències mitjançant la corresponent demanda.”

 

I vist que demana al Tribunal Constitucional que constati que la causa ha quedat buida de contingut.

 

DECIDEIX:

 

Primer

 

Declarar que l’objecte del conflicte de competències ha desaparegut i que, per tant, la causa ha quedat buida de contingut.

 

Segon

 

Pronunciar l’arxiu del conflicte de competències 2007-5-CC.

 

Tercer

 

Notificar aquest aute al Comú d’Andorra la Vella i al Govern.

 

Quart

 

Publicar aquest aute, d’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra.

 

Acordat a Andorra la Vella, el 20 de desembre del 2007.



 

Didier Maus

Carles Viver Pi-Sunyer

President

Vicepresident



 

Miguel Herrero de Miñón

Magistrat