2010-34-RE


CAUSA 2010-34-RE


Número de registre 496-2010. Recurs d’empara


AUTE DEL 10 DE GENER DEL 2011

_______________________________________________________________

BOPA núm. 10, del 16 de febrer del 2011



En nom del Poble Andorrà;


El Tribunal Constitucional;


Atès l’escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 5 de novembre del 2010, per la representació processal del Sr. Joan Lluís Pérez Pradère, mitjançant el qual interposa recurs d’empara contra la sentència del 22 de juliol del 2010 i contra l’aute del 15 d’octubre del mateix any, dictats per la Sala Civil del Tribunal Superior de Justícia, per una presumpta vulneració del dret a la jurisdicció i del dret a obtenir una decisió fonamentada en Dret, reconeguts a l’article 10 de la Constitució i, atès que demana al Tribunal Constitucional que admeti a tràmit la causa, que dicti sentència atorgant l’empara sol·licitada, que declari la vulneració dels drets esmentats i que ordeni la devolució de la causa a la jurisdicció civil perquè dicti una nova sentència més ajustada a dret;



Vista la Constitució, especialment els articles 10, 41, 88 i 98 c);


Vista la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, especialment el títol IV, capítol sisè;


Vist l’informe del Ministeri Fiscal del 25 de novembre del 2010;


Considerant que el recurs d’empara ha estat formulat i presentat dins els terminis i amb les condicions fixades per la Constitució i pels articles 36 i 94 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional;



Escoltat l’informe del magistrat ponent, Sr. Carles Viver Pi-Sunyer;



DECIDEIX:



Primer


Admetre a tràmit, sense efectes suspensius, el recurs d’empara 2010-34-RE, interposat per la representació processal del Sr. Joan Lluís Pérez Pradère contra la sentència del 22 de juliol del 2010 i contra l’aute del 15 d’octubre del mateix any, dictats per la Sala Civil del Tribunal Superior de Justícia.



Segon


Notificar aquest aute a la representació processal del recurrent, a la de la Sra. Jacqueline Pérez i dels Srs. Christian i Patrick Pérez Pradère, a la de la societat Caronte 2002, SA, al president de la Batllia, al president del Tribunal Superior de Justícia i al Ministeri Fiscal.



Tercer


Publicar aquest aute, d’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.


Acordat a Andorra la Vella, el 10 de gener del 2011.





Pierre Subra de Bieusses Juan A. Ortega Díaz-Ambrona

President

Vicepresident





Didier Maus

Carles Viver Pi-Sunyer

Magistrat

Magistrat