2011-12-RE

CAUSA 2011-12-RE


Número de registre 167-2011. Recurs d’empara


AUTE DEL 6 DE JUNY DEL 2011

_______________________________________________________________

BOPA núm. 38, del 15 de juny del 2011




En nom del Poble Andorrà;


El Tribunal Constitucional;


Atès l’escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 21 de març del 2011, per la representació processal de la Sra. Laura Rossell Soler, mitjançant el qual interposa recurs d’empara contra l’aute del 12 de novembre del 2010, dictat pel batlle de guàrdia i contra la sentència del 24 de febrer del 2011, dictada per la Sala Penal del Tribunal Superior de Justícia, en el marc del procediment urgent i preferent, per una presumpta vulneració dels drets a la intimitat (article 14 de la Constitució) i al secret de les comunicacions (article 15 de la Constitució) i, atès que demana al Tribunal Constitucional que declari l’admissió a tràmit d’aquest recurs amb efectes suspensius, que en el seu dia dicti una sentència que declari la vulneració dels drets fonamentals esmentats, que adopti les mesures necessàries per reposar aquests drets, que es doni coneixement a la recurrent de la informació vulneradora, que es procedeixi a la destrucció immediata d’aquesta informació i que es condemni al Comú de Sant Julià de Lòria al pagament de les costes, amb expressa inclusió de les derivades de l’advocat, tant en seu constitucional com en la via ordinària;


Vista la Constitució, especialment els articles 14, 15, 41, 88 i 98 c);


Vista la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, especialment el títol IV, capítol sisè;



Considerant que el recurs d’empara ha estat formulat i presentat dins els terminis i amb les condicions fixades per la Constitució i pels articles 36 i 94 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional;



Escoltat l’informe del magistrat ponent, Sr. Juan Antoni Ortega Díaz-Ambrona;



DECIDEIX:



Primer


Admetre a tràmit, sense efectes suspensius, el recurs d’empara 2011-12-RE interposat per la representació processal de la Sra. Laura Rossell Soler.



Segon


Notificar aquest aute a la representació processal de la Sra. Laura Rossell Soler, al Comú de Sant Julià de Lòria, a la representació processal dels Srs. Maria Àngels Tarrés Arza, Teresa Rodrigo Montsonís, Pilar Rojas Sonet, Beatriz Lorenzo, Enric Naudi Costafreda, Canòlich Argerich Fiter, Jaume Josep Barrufet Tomé, Sergi Giribet Fiter, Pere Font Puigcernal, Josep Pintat Forné, Enric Sangrà Tomàs, Pere Ache Gulias, Josep Majoral Obiols, Maria José March Vives, Joan Antoni Leon Peso, Elisabeth Aguilar Sánchez, Marina Besolí Pubill i Oliver Alís Salguero, al president de la Batllia, al president del Tribunal Superior de Justícia i al Ministeri Fiscal.



Tercer


Publicar aquest aute, d’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.


Acordat a Andorra la Vella, el 6 de juny del 2011.





Pierre Subra de Bieusses Juan A. Ortega Díaz-Ambrona

President

Vicepresident





Didier Maus

Carles Viver Pi-Sunyer

Magistrat

Magistrat