2011-7 i 14-RE

CAUSA 2011-7-RE

 

Número de registre 83-2011. Recurs d’empara

 

AUTE DEL 10 DE MAIG DEL 2011

_______________________________________________________________

BOPA núm. 31, del 18 de maig del 2011



 

En nom del Poble Andorrà;

 

El Tribunal Constitucional;

 

Atès l’escrit presentat i registrat al Tribunal Constitucional, el 14 de febrer del 2011, per la representació processal del Sr. Francesc Mora Planas, mitjançant el qual interposa recurs d’empara contra els autes del 3 de novembre del 2010 i del 24 de gener del 2011, dictats per la Sala Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, per una presumpta vulneració dels drets a la jurisdicció, a obtenir una decisió fonamentada en Dret i a un procés degut, reconeguts a l’article 10 de la Constitució i, atès que demana al Tribunal Constitucional que dicti una sentència que declari la vulneració dels drets esmentats i que anul·li les decisions objecte de recurs;

 

Vista la Constitució, especialment els articles 10, 41, 88 i 98 c);

 

Vista la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, especialment el títol IV, capítol sisè;

 

Vist l’informe del Ministeri Fiscal del 23 de març del 2011;

 

Considerant que el recurs d’empara ha estat formulat i presentat dins els terminis i amb les condicions fixades per la Constitució i pels articles 36 i 94 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional;

 

Escoltat l’informe del magistrat ponent, Sr. Carles Viver Pi-Sunyer;

 

DECIDEIX:

 

Primer

 

Admetre a tràmit, amb efectes suspensius, el recurs d’empara 2011-7-RE, interposat per la representació processal del Sr. Francesc Mora Planas, contra els autes del 3 de novembre del 2010 i del 24 de gener del 2011, dictats per la Sala Administrativa del Tribunal Superior de Justícia.

 

Segon

 

Notificar aquest aute a la representació processal del recurrent, al Comú d’Andorra la Vella, al Govern, al president de la Batllia, al president del Tribunal Superior de Justícia i al Ministeri Fiscal.

 

Tercer

 

Publicar aquest aute, d’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei qualificada del Tribunal Constitucional, al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.

 

Acordat a Andorra la Vella, el 10 de maig del 2011.




 

Pierre Subra de Bieusses Juan A. Ortega Díaz-Ambrona

President

Vicepresident




 

Didier Maus

Carles Viver Pi-Sunyer

Magistrat

Magistrat